Blog Archives

Bureaustoelen bij ’t bureau

dienstverlener12 No Comments

Op kantoor werk je vaak vanachter een bureau. Natuurlijk ben je ook wel eens op pad, zit je met je collega’s rondom de vergadertafel of met z’n allen in de kantine om even te ontspannen.

Op je bureaustoel

Maar toch, het grootste deel van je dag zit je op je bureaustoel aan je bureau. Om te voorkomen dat je last krijgt van je rug, nek of schouders, zijn er een aantal dingen van belang. De belangrijkste factor bij het werken achter een bureau is ergonomie, oftewel je werkhouding. Zorg dat je goed en recht op je stoel zit, daarmee voorkom je vervelende pijntjes.

bureaustoel

De juiste houding

Wat is dan precies de juiste houding vraag je je af? Het zit als volgt. Ten eerste zorg je ervoor dat je goed op de bureaustoel zit, het bureau zelf komt daarna. Ga zo zitten dan je met je voeten plat op de grond staat , waarbij je knieën in een hoek van 90 graden staan. Lijkt laag he? Ja, de meeste mensen inderdaad te hoog op hun stoel. Neem vervolgens plaats achter je bureau en stel deze zo af dat je met beide armen ook weer die hoek van 90 graden maakt als je armen op het blad laat rusten. Zoals gezegd, voor veel kantoormedewerkers betekent dat een flink stukje zakken met de bureaustoel. Het is even wennen misschien, maar op den duur heb je er alleen maar profijt van.

Verstelbaar bureau

De meeste werkplekken beschikken tegenwoordig gelukkig over een verstelbaar bureau. Bij sommige modellen kan dat zelfs elektrisch, zelfs tot op stahoogte. Afwisselend staand en zittend werken is nóg beter dan het werken in de goede houding; niet voor niets wordt zitten ‘het nieuwe roken’ genoemd. Heb je niet de beschikking over een zogenaamd zit-sta-bureau? Ga dan elk half uur even van je plaats, haal koffie voor je collega’s, overleg met de stagiaire, doe iets, maar kom in beweging.

Bedrijf gestart? Laat een website maken!

dienstverlener12 No Comments

Stel, het is 2018 en na 28 jaar als accountant gewerkt te hebben voor één van de grootste telecomaanbieders van het land, besluit je om het volledig over een andere boeg te gooien: je wordt ZZP’er. Van kinds af aan heb je al een fascinatie voor alles wat met logistiek te maken heeft, dus je start je eigen koeriersdienst. Het eerste wat je doet is dan natuurlijk…

Een website laten maken

Okay, misschien ga je eerst naar de Volkswagendealer voor een bedrijfsauto, maar de volgende stap is dan toch wel het laten maken van een website, zodat je vindbaar bent voor je potentiële klanten. Met een professionele website – die niet heel duur hoeft te zijn – ben je naast de autosnelweg ook vertegenwoordigd op de digitale snelweg.

Vaak is er wel iemand binnen je kennissenkring die “even snel een website in elkaar flanst” voor een paar honderd euro. Vraag is of je dan opgescheept wil zetten met een standaardontwerp en iemand die geen verstand heeft van het onderhouden van de site, laat staan van online vindbaarheid. Weggegooid geld.

Ga voor een professionele website

Want wat heb je aan een website wanneer deze niet gevonden wordt? Wanneer een potentiële klant op zoek is naar een koerier, weet jij net zo goed als iedereen dat Google erbij pakken het eerste is wat hij doet. Een professionele website bestaat dan ook uit goed geoptimaliseerde tekst en een aantal technische factoren die je nu niet wilt lezen. Daarbij ziet ‘ie er ook nog gelikt uit. Op die manier wordt jouw doelgroep geprikkeld, gaan ze verder kijken en bellen ze jou voor hun volgende klus. Zo verdien je snel je geld weer terug. Wil je dus een website laten maken? Pak het meteen goed aan!

Werkschoenen voor elke sector

dienstverlener12 No Comments

Goede werkschoenen staan aan de basis van optimale prestaties op de werkvloer. Werkschoenen moeten prettig zitten, de voet voldoende beschermen en het liefst zo lang mogelijk meegaan. Werkschoenen zijn er in hoge en lage modellen, met of zonder stalen neus. Er zijn schoenen speciaal voor in de zorg- of foodindustrie en laarzen voor een hovenier.

Veilige werkschoenen

In de bouw, de logistiek en de industrie zijn comfortabele en veilige werkschoenen onmisbaar. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld lasschoenen, klompen of veiligheidsschoenen en -laarzen. Werkschoenen moeten niet alleen lekker zitten, ze moeten vooral voldoende veiligheid bieden. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen aan bepaalde wettelijke eisen voldoen.

emma werkschoenen

EMMA Werkschoenen

EMMA Safety Footwear heeft 85 jaar ervaring in de veiligheidsschoenen branche. Die ervaring combineert het bedrijf met toegepaste productinnovaties en hedendaagse trends. Als marktleider in de Benelux produceert dit merk geavanceerde werkschoenen en -laarzen voor maar liefst negen verschillende sectoren. Tot de productrange behoren ook een chique businessline en orthopedische veiligheidsschoenen voor werknemers die daartoe verplicht zijn.

De zogenaamde pasbus van EMMA is één van de services die zij aanbieden. Met deze bus maakt EMMA een goede beurt bij elke klant. Op locatie komen ze met de juiste schoen en de perfecte pasvorm om het gehele personeelsbestand te voorzien van de juiste schoen. Het assortiment van EMMA is groot en divers; van basisveiligheidsschoenen tot volledig gecertificeerde orthopedisch aangepaste modellen.

Kaarten drukken

dienstverlener12 No Comments

Door zelf je kaarten te laten bedrukken zorg jij voor een unieke ervaring. Of het nu gaat om kerstkaarten of ansichtkaarten. Laat bij deze website al je kaarten drukken.

Bundelmachine online kopen bij een vooruitstrevend bedrijf

dienstverlener12 No Comments

Een goede bundelmachine

Voor uw werk wilt u natuurlijk dat altijd alles goed is gebundeld. Op deze manier voorkomt u veel narigheid. Het is dan heel verstandig om een goede bundelmachine aan te schaffen. Deze perfecte machine zorgt ervoor dat alles op de juiste manier voor u gebundeld wordt, zonder dat u er zelf ook maar werk van heeft. Dat is natuurlijk heel erg fijn en scheelt u ook nog eens een hoop tijd. Ook kunt u particulier een goede bundelmachine aanschaffen. Dit heeft namelijk dezelfde voordelen en scheelt nog eens veel tijd ook. U kunt kiezen voor een goede bundelmachine, maar wanneer u liever een handmatige bundellaar heeft is dit ook geen enkel probleem. Een goed bedrijf heeft namelijk een heel erg breed assortiment in deze productgroep omdat iedere afwerking haar specifieke eisen heeft. Er zijn daarom machines op maat leverbaar. Daarnaast kunt u er ook nog eens voor kiezen om een tweedehands verpakkingsmachine aan te schaffen. Voor veel, vaak kleinere bedrijven, of particulieren is dit ideaal. Het zijn kwalitatief erg goede machines, maar omdat zij al een vorige eigenaar hebben gehad worden ze goedkoper aangeboden dan nieuwe machines. Echter blijft de kwaliteit onveranderd en kunt u altijd top werk van de machines verwachten.

Het bestellen van de bundelmachine

Wanneer u graag een machine wilt bestellen kunt u dit heel eenvoudig online doen. Een goed bedrijf heeft erg veel verschillende bundelmachines & verpakkingsmachines maar ook kunt u bij zo’n bedrijf terecht voor handige dozensluitmachines, krimpfoliemachines en wikkelfoliemachines. Dat is natuurlijk heel erg fijn. Omdat overal sprake is van maatwerk, helpen de medewerkers u graag. Het kan namelijk soms lastig zijn om een goede machine uit te zoeken, er is veel keus en u heeft specifieke eisen. De ervaren medewerkers van een goed bedrijf helpen u hier graag bij. Zij werken al jaren bij dit goede bedrijf en weten daarom precies wat de juiste machines en / of benodigdheden zijn voor uw klus. Vervolgens kunt u bij de medewerkers een vrijblijvende offerte aanvragen, u bent op dit moment nog niks verplicht. Wanneer u toch besluit om de machine aan te schaffen wordt de machine bij u thuis, op uw werk of op een andere locatie naar keuze netjes afgeleverd zodat u meteen snel aan de slag kunt.

krimpfolie online bestellen om de machine aan het werk te houden

dienstverlener12 No Comments

Krimpfolie, erg handig voor u als particulier of als bedrijf!

Het kan natuurlijk zijn dat u krimpfolie nodig heeft. Het maakt dan niet uit of u particulier bent, en het nodig heeft voor een of ander project bijvoorbeeld, of dat u de krimpfolie nodig heeft op uw bedrijf. Bedrijven maken erg veel gebruik van krimpfolie, een goed bedrijf helpt deze bedrijven maar ook de particulieren dus erg graag. U wilt natuurlijk wel krimpfolie van erge hoge kwaliteit. Op deze manier gaat de krimpfolie erg lang mee en dat is natuurlijk wel iets wat u graag wilt bereiken wanneer u het besteld bij een goed bedrijf. Een goed bedrijf heeft dan ook een erg breed assortiment. Zij beschikken over erg veel verpakkingen van verschillend materiaal. Uiteraard zit in dat assortiment alleen de beste folies terwijl u het erg goedkoop kunt aanschaffen. U krijgt dus erg veel kwaliteit voor een zeer lage prijs, natuurlijk wel zo fijn voor u. Tevens wilt u natuurlijk uw goederen erg snel beschermen en verpakken. Dit kan wanneer u de folie aanschaft van zo’n soort bedrijf. De folie is namelijk erg sterk en dit zorgt ervoor dat uw goederen tegen verschillende weersomstandigheden en stof zijn beschermd. Daarnaast is de folie vaak in verschillende diktes verkrijgbaar. U kunt een erg dunne folie bestellen, dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u pakketjes niet beschermd hoeft te zijn tegen extreme weersomstandigheden. Wanneer uw pakket wel beschermd moet worden tegen extreme weersomstandigheden, is het erg verstandig om voor een iets dikkere folie te kiezen.

De voordelen van het bestellen van de folie bij een erg goed bedrijf

Wanneer u kiest voor een goed bedrijf waarbij u uw folie wilt bestellen, levert dit meerdere voordelen op. De folie zal namelijk perfect aansluiten en dit zal zorgen voor extra bescherming van uw pakket. Daarnaast krimpt de folie altijd in beide richtingen. Tevens is de folie scheurvrij. Het is ook nog eens een groot voordeel wanneer u voor een bedrijf kiest met erg veel ervaring. Op deze manier kunnen zij u altijd adviseren wat de juiste folie is voor uw klus. Vaak zitten de werknemers en werkgevers al jaren in het vak en weten zij precies wat de juiste folie is. Vervolgens kunt u deze online erg gemakkelijk bestellen.

Kleding inkopen voor uw horecazaak

dienstverlener12 No Comments

Horeca kleding, de kleding voor uw horecazaak!

Tegenwoordig is er erg veel concurrentie binnen de horeca. Er zijn namelijk veel horecazaken en als u zelf eigenaar van een horecazaak bent is het aan u om uzelf te onderscheiden van de andere horecazaken. Dit kunt u doen op veel verschillende manieren. Ten eerste kunt u natuurlijk een eigen stijl nemen, een stijl die niet iedere horecazaak heeft. Op deze manier maakt u al een verschil en kunnen klanten bewust voor uw horecazaak kiezen. U kunt alles aan deze stijl aanpassen, bijvoorbeeld uw inrichting, uw gerechten maar natuurlijk ook uw horeca kleding. Uw werknemers hebben natuurlijk goede kleding nodig waarin zij lekker comfortabel kunnen werken maar wat ook nog eens een mooie uitstraling heeft.  U kunt natuurlijk horeca kleding kiezen die bij de stijl van uw horecazaak past, dat geeft een mooi één geheel en zorgt ervoor dat de klant uw horecazaak niet snel vergeet. U kunt dus bij een goed bedrijf erg mooie kleding voor uw werknemers bestellen. Een goede zaak heeft een super breed assortiment en daarom is er voor ieder wat wils. Wanneer u bijvoorbeeld wilt dat uw kok andere kleding dan uw serveerster draagt, is dit altijd mogelijk. U kunt er zelfs nog voor zorgen dat zij kleding krijgen wat wel in dezelfde stijl is. Tevens kunt u natuurlijk allerlei verschillende keuzes maken. U kunt een keus maken in de maat, alles is hierbij aanwezig, van de kleine maten tot de grote maten. Daarnaast mag u natuurlijk zelf een model en stof uitkiezen voor uw horeca kleding. Tevens heeft u ook nog eens de mogelijkheid om uw kleding te laten bedrukken. Dit is natuurlijk wel zo leuk. Op deze manier kunt u namelijk subtiel de naam van uw horecazaak vermelden op de kleding, u kunt uw slogan erop plaatsen of uw bedrijfslogo. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Advies bij het bestellen van deze kleding

Zoals u al heeft kunnen lezen heeft u erg veel keus uit het brede assortiment. Dit kan het maken van keuzes voor u als horecaeigenaar soms erg lastig maken. Daarom staan de ervaren werknemers van een goed bedrijf altijd voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuzes zodat u snel in het bezit bent van mooie kleding.