Blog Archives

Tandarts

dienstverlener12 No Comments

Dit zijn enkele van onze samenwerking die we graag met jullie willen delen.

http://tandarts.uwpagina.nl/

mondzorg.startkabel.nl

 

Administratiekantoor past dat bij mij?

dienstverlener12 No Comments

Bloed zweet en tranen…. U hebt niet zomaar een onderneming. Voor u het weet is het weer zo ver. De BTW aangifte moet weer gebeuren en zijn al facturen al voldaan? En dan te bedenken dat u ook zelf nog facturen moet versturen. Verstuurt u ze direct of verzamelt u al werkzaamheden tot het einde van de maand? En hoe voorkomt u dan dat u niks vergeet? Een hoop vragen waar de gemiddelde ondernemer behoorlijk de kriebels van krijgt. Administratiekantoor?

Administratiekantoor in de hand nemen?

Tja.. eigenlijk bent u nog niet groot genoeg om zelf een kantoor in de hand te nemen, maar over de capaciteiten om het helemaal van het begin tot het einde zelf te doen, daar beschikt u ook niet over. Hoe lost u dat op?

Er zijn ook administratiekantoren die u zelf de administratie laten voeren en over u schouder mee kijken. Zij zijn partner van bepaalde software en geven u advies hoe u het software pakket kan inrichten. Een combinatie van administratie zelf doen met controle door een expert.

Geen tijd om administratie te doen?

Er zijn natuurlijk ook ondernemers die tijd hebben om een administratie te voeren. Voor hen bestaat de full-service. Het volledig uit besteden van de administratie. Alle taken worden door de financieel adviseur uitgevoerd. Zo heeft u de handen vrij om u volledig op het ondernemen te richten.

Keuze voor een financieel adviseur?

Vaak gaat de grote van de onderneming gepaard met de complexiteit van de financiën. Vaak is een grotere onderneming complexer waardoor het voor de ondernemer lastiger wordt om de gevolgen van zijn handelen te overzien. Hoe staat u onderneming er belastingtechnisch voor? Heeft u de structuur van je onderneming goed in richt. Een financieel adviseur geeft ook advies hoe je de structuur van de onderneming zo goed mogelijk kunt inrichten. Dat kan je een behoorlijke belastingvoordeel opleveren. Belangrijk is wel om bij voorbaat de structuur goed in te richten. Als privé persoon doe je belastingaangifte na afloop van het boekjaar. Dat betekent dat een structuur wijziging pas het boekjaar daarop in de boeken zichtbaar is. Het is goed om hier vooraf bij stil te staan. Een financieel adviseur met inzicht in je onderneming doorziet deze problemen alvorens ze ontstaan.

Aan wie besteed u uw administratie uit?

Zorg voor een onafhankelijke expert die is aangesloten bij Nederlandse orde van administratie en belastingdeskundigen. Daarnaast staat een inschrijving in het register van belastingadviseurs ook hoog aangeschreven. Check dit ook altijd voordat u met een administratiekantoor in zee gaat.

Verder is het belangrijk dat u een goede klik heeft met uw belastingadviseur. Spreekt hij of zij uw taal?

Administratiekantoor Assen

Een administratiekantoor kunt u het beste vinden in uw eigen omgeving. Hierdoor heeft een makkelijker een klik met de adviseur. Hij woont in dezelfde omgeving als u dat schept vaak een band. Ook is de reisafstand dan niet groot. Zo onderhoudt u gemakkelijk contact. Om een goede administratie kantoor te boeken kunt natuurlijk gebruik maken van het internet. De zoekterm “Administratiekantoor Assen” in google bijvoorbeeld voor als uw bedrijf in Drenthe is gevestigd.

bockhoudt

Een nieuwe auto kopen of een occasion

dienstverlener12 No Comments

Auto kopen in Groningen

Als u toe bent om voor het eerst een auto te kopen, of misschien wel omdat u oude auto toe is aan een nieuwe,  moet u een goede autodealer vinden in Groningen. Dit is echter nog niet zo makkelijk als het lijkt. Er gebeuren veel ongelukken met auto’s en u wilt dus een veilige auto hebben. Geen auto met mankementen. U heeft er dus ook absoluut geen baat bij dat de autodealer u belazerd. Toch, u wilt immers een auto kopen in Groningen, moet u op zoek naar de juiste dealer. Veel mensen hebben niet het geld, of het er niet voor over, om een gloednieuwe bolide aan te schaffen. Dit is natuurlijk erg begrijpelijk en veel Nederlanders schaffen dan dus ook een tweede hands auto aan. Deze auto’s zijn vaak nog van goede kwaliteit en doen niets of bijna niets onder voor een helemaal nieuwe auto.

Als u een gloednieuwe auto wilt komen is het minder moeilijk om een dealer te vinden. Een auto kopen in Groningen die nog helemaal nieuw is, kunt u gewoon bij de erkende autogarages kopen. Echter als u een tweede hands auto wilt kopen, moet u wat beter opletten waar u deze auto koopt. Er wordt namelijk erg veel gehandeld in tweede hands auto’s. Vaak wordt de koper hier helaas de dupe van.

Waar moet u op letten

Om een auto te kopen in Groningen moet u vooral op de betrouwbaarheid van de autodealer letten. Het beste kunt u even op het online web surfen om goede informatie te verkrijgen. Op het online web kunt u de website van de autodealer opzoeken en deze bekijken. Het is erg belangrijk dat er duidelijk en goede contactgegevens op staan. Daarnaast kunt u op zoek gaan naar reviews van de autogarage. Zo kunt u lezen wat andere mensen hebben ervaren toen zij een auto kochten in Groningen bij dit bedrijf. Verder kunt u kijken naar hoe lang het bedrijf al bestaat. Dit bepaald meestal de kwaliteit van het bedrijf en geeft ook een stukje betrouwbaarheid. Immers als een autogarage het al jaren volhoudt, dan zal dat wel een goed bedrijf zijn. Als het geen goed bedrijf zou zijn, zou het weinig inkomsten hebben en failliet gaan. U kunt eventueel ook kijken of er keurmerken zijn die het bedrijf heeft gekregen. Daarnaast moet u altijd de desbetreffende auto zelf nog even ‘keuren’. Dit doet u door een proefrondje te rijden en door eventueel iemand mee te nemen die ene beetje verstand heeft van auto’s.

Horeca advies

Een gedegen horeca advies van een ervaringsdeskundige

dienstverlener12 No Comments

Horeca advies, een goede oplossing voor u?

Als horeca ondernemer heeft u vaak erg veel zaken te regelen en dit is erg veel werk. Het is natuurlijk heel erg leuk om als horeca ondernemer uw eigen horeca zaak te hebben, maar er komt vaak wel veel bij kijken. U moet er namelijk voor zorgen dat u goed personeel heeft. Daarnaast moet u uw personeel goed begeleiden, ze moeten precies weten wat ze moeten doen op het werk en u moet ervoor zorgen dat ze op tijd salaris krijgen. Daarnaast moet u er ook nog eens voor zorgen dat uw eigen horeca zaak goed loopt en dat u dus genoeg winst maakt. U moet niet te veel inkopen voor uw horeca zaak maar u moet ook zeker niet te weinig inkopen voor uw horeca zaak. Tot slot is het ook nog eens van groot belang dat u tevreden klanten heeft, op deze manier zullen klanten namelijk vaak terug komen en dat is wel iets wat u wilt bereiken. Maar dit zult u alleen bereiken wanneer u een goed lopende horeca zaak heeft waar alles op rolletjes loopt en dat is niet altijd even eenvoudig om te bereiken. Maar wanneer u dit toch wilt bereiken, kan het heel verstandig te zijn om horeca advies te nemen. Op deze manier laat u zich adviseren wat allemaal goed is voor uw horeca zaak. Het is echter wel van groot belang dat u dit laat doen door een professioneel maar zeker ervaren bedrijf. Op deze manier weet de adviseur namelijk precies wat goed is voor uw horeca zaak en kunnen zij u overal mee helpen, dat is natuurlijk wel zo fijn want op deze manier haalt u de meeste winst uit het advies voor uw horeca zaak.

In contact komen met een horeca adviseur

Wanneer u graag in contact wilt komen met een goede horeca adviseur is het verstandig om contact op te nemen met een goed bedrijf. Vaak vindt u zo’n goed bedrijf eenvoudig via het online web. Op een overzichtelijke website staat precies wat zo’n soort bedrijf te bieden heeft en hoeveel ervaring zij hebben in het werk. Daarnaast kunt u vaak een contact formulier vinden zodat u erg eenvoudig contact op kunt nemen met de horeca adviseur.

 

t-shirt advies

advies voor het bedrukken van T-shirts

dienstverlener12 No Comments

T-shirts laten bedrukken, erg origineel!

U kent het vast wel, die goede vriend is jarig en jullie willen eigenlijk wel heel graag samen met jullie vriendengroep een origineel cadeau geven. Dit is vaak heel lastig omdat de meeste originele cadeaus al eens gegeven zijn. Toch hoeft dit geen groot probleem te zijn, u kunt er namelijk voor kiezen om alleen voor de jarige of voor alle vrienden uit de vriendengroep een T-shirt te laten bedrukken. Dit is namelijk heel erg persoonlijk en dat maakt het cadeau wel zo leuk. Maar u kunt ook voor een bedrijf verschillende shirts laten bedrukken. Op deze manier maakt u namelijk erg veel reclame voor uw bedrijf. Wanneer u veel reclame maakt voor uw bedrijf zal uw bedrijf stukken beter gaan lopen en ook veel beter op de markt staan. Dit wilt u als eigenaar van een eigen bedrijf natuurlijk graag bereiken omdat op deze manier de winst alleen maar groter wordt en uw bedrijf beter aangeschreven staat. Zoals u kunt lezen kunt u voor allerlei verschillende zaken T-shirts laten bedrukken, in elk geval dan ook is het erg origineel. Vaak worden er ook veel shirts bedrukt voor sportteams of voor een vakantieploeg, het is allemaal mogelijk. Ook kunt u bij een goed bedrijf met uw eigen ideeën komen, u kunt namelijk heel duidelijk aangeven hoe u het shirt er precies wilt laten uitzien en dat is natuurlijk heel erg belangrijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een leuke foto op het shirt te laten bedrukken of borduren maar ook een leuke slogan is mogelijk, hierdoor wordt het shirt wel erg persoonlijk!

Het bestellen van het T-shirt

Wanneer u graag een T-shirt wilt laten bedrukken kunt u dit erg gemakkelijk online regelen. U zoekt namelijk een goed bedrijf op met een erg breed assortiment. Het grote voordeel van een breed assortiment is dat u zelf precies kunt kiezen wat het beste bij u past. Tevens kunt u bij zo’n bedrijf ook terecht voor andere kledij en dat is natuurlijk een erg groot voordeel. De ervaren werknemers helpen u ook nog eens graag wanneer u vragen heeft. Vervolgens wordt er vrijblijvend een offerte voor u aangemaakt en wanneer u graag de T-shirts wilt bestellen, worden dezen bij u thuis of op een andere locatie afgeleverd.